Güney Kore’de toplu intihar şüphesi

Güney Kore’de toplu intihar şüphesi

Güney Kore’nin Ansan şehrindeki bir evde 4 ceset bulundu. Polisler söz konusu 4 kişinin hâlâ neden öldüğü bulamazken, uzmanlar toplu intihardan şüpheleniyor.

Güney Kore bugün sabaha bir esrarengiz ölüm haberi ile başladı. Polisler, Ansan şehrindeki bir evde biri kız 4 kişiyi ölü halde buldular. Söz konusu polisler cesetlerin olduğu eve, emniyete yapılan bir kayıp ihbarı üzerine başlattıkları arama çalışması sonucunda geldiği bildirildi.

Ölü bulunan 26 yaşındaki kızın ailesi, yaklaşık bir hafta önce kendisinden haber alınmaması üzerine polise kayıp ihbarından bulunmuştu. Kızın ailesi, kızlarının iş bulmak için başkent Seul taraflarına gittiğini, ama son bir kaç gündür irtibatlarının kesildiğini bildirmişti. Kızın izini süren emniyet birimleri, olay yerine geldiklerinde cesetlerle karşılaştılar.

Olay yerinde gaz tüpleri bulan polisler, ölümlerin gaz kaçağından meydana geldiğini düşünüyor. Fakat ölenlerin normal hayatta bir birilerini tanıyan insanlar olmaması ölümleri gizemli kılıyor.

Öte yandan ölü bulunan erkekten birinin de ailesi bir kaç gün önce polise kayıp ihbarından bulunmuş olması olayı daha karmaşık hale getirdi.

Ölenlerin olay gecesi ilk defa buluşup sonra toplu yemek yemelerine dikkat çeken uzmanlar, ölümleri toplu intihar olarak değerlendiriyor. Polisler olay yerinde herhangi bir mesaj ararken, toplu intihar siteleri böylelikle tekrar mercek altına alındı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.