Bradley Cooper ve Beyonce başrolde

Bradley Cooper ve Beyonce başrolde

Uzun süredir yeniden çekimi gündemde olan Bir Yıldız Doğuyor (A Star Is Born) filmiyle ilgili olarak başrolde Beyonce’nin oynayacağı iddia edildi.

Bradley Cooper’ın hem başrolde hem de yönetmen koltuğunda yer alacağı proje için 2011 yılından beri uğraşılıyor. O dönem Clint Eastwood filmi çekmeyi düşünmüş, Tom Cruise’den Leonardo DiCaprio’ya kadar çok sayıda oyuncu başrol için uğraşmıştı. Kadın oyuncu olarak ise sadece Beyonce’nin adı geçmişti.

Filmle ilgili yapılan çalışmalar istenilen hızda ilerlemeyince rafa kaldırılmıştı. En son Bradley Cooper geçen yılfilmin hem başrol hem de yönetmenliğini üstleneceğini açıklamış ve Beyonce’nin kapısını çalmıştı.

İlk başta olumlu cevap alınmasa da Beyonce’nin bir kaç hafta önce konuyla ilgilendiği iddia edildi. Page Six’in haberine göre Beyonce le Cooper yakında filmle ilgili görüşecek. Ancak en iyi ihtimalle bile filmin gösterimi 2017 yılını bulacak.

Bir Yıldız Doğuyor ilk olarak 1937 yılında çekilmiş ancak klasik olarak kabul edilen versiyonu Judy Garland’ın başrolünde oynadığı 1954 yapımı film olmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.