‘‘Hızlı ve Kızgın’’ seri filminin yıldızı Paul Walker trafik kazasında öldü

‘‘Hızlı ve Kızgın’’ seri filminin yıldızı Paul Walker trafik kazasında öldü

Yıldızı ‘Hızlı ve Kızgın’ film serisi ile parlayan genç aktör Paul Walker, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

 

Cumartesi yaşadığı kazada hayatını kaybettiği duyurulan yıldızın, Facebook ile resmi Twitter hesabından da öldüğü doğrulandı. Facebook adresinde Walker’ın Filipinler de yaşanan tayfundan zarar görenlere yardım etkinliğinden dönerken arkadaşının kullandığı aracın kaza yapması sonunda hayatını kaybettiği yazıldı. Açıklamada, ‘‘Derin bir üzüntü ile Paul Walker’ın bir trajik araba kazası sonucu yaşamını yitirdiğini doğrulamak zorundayız. Kendisi ‘Dünya’ya Uzanmak’ adlı Filipinler de yaşanılan tayfundan zarar görenlerin yararına yapılan yardım etkinliğinden dönüyordu.’’ ifadeleri yeraldı.

 

Aynı açıklamada kazanın California eyaletinin güneyinde bulunan Santa Clarita Valley’de meydana geldiği belirtildi. Ancak kaza ile ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi. Walker’ın öldüğü kazada arabayı kullanan arkadaşının da hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Henüz 40 yaşında olan ünlü aktrist bugüne kadar altı serisi çekilen ‘Hızlı ve Öfkeli’ filmlerinde yer aldı. Son serilerde Vin Diesel ile başrolleri paylaşan Walker, ‘Hızlı ve Kızgın’ film serisinin ilki için 2001 yılında kameraların karşısına geçmişti. Filmin gişe başarısının ardından yapımcı şirket ikincisi için kolları sıvamış son olarak bu yılın başında da ABD’de altıncısı sinemaseverlerle buluşmuştu. Önümüzdeki yıl ‘Hızlı ve Kıgın’ filminin yedinci serisinin sinemalara gelmesi bekleniyor.    

 

Yine bu ayın 13’ünde bağımsız film olarak sinemaseverlerle buluşacak olan ‘Saat’ filminde başrol oynayan sanatçı, New Orleans şehrini vuran Katrina Kasırgası’nda yeni doğan çocuğunun hayatta tutunması için çabalayan bir babayı canlandırıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.