12 Eylül haftası vizyona giren filmler

12 Eylül haftası vizyona giren filmler

Bu hafta ABD’de vizyona 2’si belgesel olmak üzere 10 film giriyor.

No Good Deed: Taraji P. Henderson ve Idris Elba’nın başrollerinde yer aldığı filmde, hapishaneden kaçan bir suçlunun yağmurlu bir gecede evde çocuklarıyla olan bir kadını tehdit etmesini anlatiyor.

Dolphin Tale 2: Morgan Freeman ve Ashley Judd’un oynadığı filmde yunus Winter’ın maceraları devam ediyor.

The Drop: James Gandolfini’nin ölmeden önce oynadığı son film olan The Drop ters giden bir soygunun ardından Bob Saginowski’nin kendisini oldukça karışık olaylar içinde bulmasını anlatıyor. Filmin diğer oyuncuları Tom Hardy ve Noomi Rapace.

The Green Prince: Nadav Schirman’ın yönettiği belgeselde Hamas liderlerinden birinin oğlunun Israil’in casusu oluşunun öyküsü anlatılıyor.

The Skeleton Twins: Bir şekilde iki kardeşin aynı gün ölümden kurtulmalarının ardından yaşananları aktaran filmde Kristen Wiig ve Bill Hader oynuyor.

Atlas Shrugged: Who Is John Galt?: Ekonominin neredeyse yok olmasının ardından ülkede büyük isyanlar çıkar. Herkes bu durumunun sebebini araştırırken bir adam cevabı biliyordur.

Bird People: Paris’te bir havalimanı civarında otelde kalan ABD’li elektronik mühendisi bir anda bütün işini ve hayatını geride bırakma kararı alır. Yaşadığı bunalımla kendisini otel odasına kapar ve burada kaderindeki Fransız hizmetçi ile karşılaşır.

My Old Lady: Bir Amerikalıya Paris’te bir daire miras kalmasını konu eden filmde Kevin Kline, Kristin Scott Thomas ve Maggie Smith oynuyor.

I Am Eleven: Tüm dünyadan 11 yaşında çocukların hayatlarına odaklanan belgeselin yönetmen koltuğunda Genevieve Bailey var.

Honeymoon: Yeni evli bir çiftin balayı bir anda kabusa döner. Korku – gerilim tarzındaki filmde Rose Leslie ve Harry Treadaway başrollerde.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.