Taylor Swift’ten Kesha’ya cömert yardım

Taylor Swift’ten Kesha’ya cömert yardım

Ünlü şarkıcı Kesha için bir haftada çok fazla şey değişiyor gibi.

Geçen hafta mahkemenin davalı olduğu yapımcısı ve müzik şirketinin lehine karar vermesinin ardından oldukça zor zamanlar geçiren şarkıcıya yardım yine kendisi gibi şarkıcı arkadaşlarından geldi.

Kesha’nın annesi Pebe Sebert Twitter’dan yaptığı açıklamada ünlü şarkıcı Taylor Swift’in kızına 250bin dolar yardımda bulunduğunu ifade etti.

Swift’in zor zamanlarda yanlarında olan iyi insanlardan biri olduğunu belirten Sebert, gerçek zenginliğin parayla değil ne kadar yardımsever olunduğu ile ölçüleceğini söyledi.

Swift dışında Ariana Grande, Kelly Clarkson, Lady Gaga, Darren Hayes da Kesha’ya yardım eden ünlülerden bazıları ancak şu ana kadar sadece Swift ile alakalı açıklama yapıldı.

Kesha yapımcısı olan Dr. Luke (Lukasz Gottwald) kendisine cinsel tacizde bulunduğunu belirtip, Sony yerine başka bir firma ile çalışmak istemişti. Ancak yaptığı kontrat gereği genç şarkıcının başka bir şirket veya yapımcı ile albüm yapması olası gözükmüyordu.

Mahkeme Kesha’nın Sony bünyesinde başka bir yapımcı ile çalışabileceğine karar verdi. Ancak Kesha’nın avukatı şirketin bu durumda albümün tanıtımını ve dağıtımını yapmayacağı yönünde bir açıklamada bulundu.

Sony ise Kesha’ya kendi yapımcılarından bazılarıyla kimi şarkılarda çalışabileceği önerisinde bulundu. Kesha ise Dr. Luke’dan tamamen ayrı bir albüm yapmak ve onun hiçbir şekilde albümde katkısı olmamasını istiyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.