Stefano D’Anna hayatını kaybetti

Stefano D’Anna hayatını kaybetti

Uzun süre çok satan listelerinde kalan, 12 dile çevrilen The School of Gods kitabının yazarı Prof. Stefano D’Anna, İtalya, Como’da hayatını kaybetti.

İtalyan yazar, dört ay önce yakalandığı kanser hastalığına yenildi. D’Anna, okurlarına kendi elyazısıyla bir de not bıraktı: “Tanıdığım ve henüz tanımadığım okuruma: Keyifle okuman ve Dreamer’ın prensiplerini hayatına uygulaman dileğiyle…”

Dünyanın pek çok yerinde önemli forum, uluslararası kongre ve konferanslarda konuşmacı olarak yer alan, özellikle gençlere “Düşlerinizin peşinden gidin” diyerek ilham kaynağı olan Prof. Stefano D’Anna kariyeri boyunca 100’ün üzerinde bilimsel makaleye imza attı.

European School of Economics’in kurucusu ve 1994’ten 2010’a kadar rektörü olan D’Anna, geleceğin liderlerini yetiştirmek ve onlara mükemmellik hissini, özgürlük için sınırsız sevgiyi ve bozulmaz bir bütünlüğü öğretmek için kurmuş olduğu “Future Leaders for The World” isimli geleceğin bütünlük sahibi, özgür ve vizyoner liderlerini yetiştiren programa kendisini adamıştı.

Prof. Stefano D’Anna, 15 Eylül’de Como Milano Carimate’de bulunan Piazza Castello- St. George Kilisesi’nde yapılacak törenin ardından toprağa verilecek.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.