Michael Jackson’ı beyaz oyuncu oynayacak

Michael Jackson’ı beyaz oyuncu oynayacak

Bir tür şehir efsanesidir Michael Jackson, Marlon Brando ve Elizabeth Taylor’ın 11 Eylül’ün ardından birlikte yola çıkıp Utah’a gittikleri.

Kimileri Jackson’un konserinin ardından ertesi gün meydana gelen saldırılar nedeniyle havalimanlarının kapandığını ve araba kiraladıklarını söyler, kimileri de Jackson’un olayın ardından Brando ve Taylor’ı alarak uzak bir yere gittiğini.

Sonuçta ne olursa olsun bu hikaye esasında oldukça ilginçtir ve şimdi bir filme ilham kaynağı olacak. Ancak bu üç ünlü kişinin bir arabada yolculuk etmesinden daha ilginç olan ise pop müziğin kralı sayılan Michael Jackson’ın beyaz bir aktör tarafından oynanacak olması.

“Shakespeare in Love” filminde oynayan Joseph Fiennes Michael Jackson’ı oynayacak. Marlon Brando’yu Brian Cox, Elizabeth Taylor’ı ise Stockard Channing’in oynayacağı belirtildi.

Finnes senaryonun kendisine ulaştığı zaman çok heyecanlandığını ve oldukça eğlenceli olduğunu söylüyor. Filmin adı ve ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da son dönemde siyahi aktörlere yapılan ayrımcılığın tartışıldığı Hollywood’da Michael Jackson’ın beyaz bir aktör tarafından oynanacak olması farklı yorumlar alacak gibi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.