Ünlü aktör James Cromwell mahkeme karşısına çıkıyor

Ünlü aktör James Cromwell mahkeme karşısına çıkıyor

Wisconsin Üniversitesi’nde, hayvan deneylerini protesto ederken tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan ünlü aktör James Cromwell’in, 25 Mart’ta mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.
    
Yetkililer, 73 yaşındaki Cromwell ile 27 yaşındaki aktivist Jeremy Beckham’ın, 7 Şubat’ta hayvanlar üzerinde test yapılmasını protesto ettikleri sırada Wisconsin Üniversitesi’ndeki yönetim kurulu toplantısını engelledikleri gerekçesiyle sivil yönetmeliği ihlal etmek ve başkalarının huzurunu kaçıran davranışlarda bulunmak suçlamalarıyla hakim karşısına çıkacağını belirtti.
    
Cromwell ve Beckham, yönetim kurulu toplantısı sırasında, üniversitenin UW-Madison laboratuvarında kafasına metal parçası yerleştirilen bir kedinin resmi olan pankartı açmış ve hayvanlar üzerinde test yapılmasını protesto eden açıklamalarda bulunmuştu.
    
Wisconsin Üniversitesi yetkilileri, üniversitenin laboratuvarlarda hayvanlara işkence edildiğiyle ilgili iddiaları yalanlamıştı.
    
1995 yılında ”Babe” filmindeki performansıyla Oscar’a aday gösterilen Cromwell, ”L.A. Confidential”, ”The Green Mile” ve ”The Artist” gibi filmlerde rol almıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.