Clive Owen ilk kez Broadway’de

Clive Owen ilk kez Broadway’de

Children of Men (Son Umut) ve The Inside Man (İçerdeki Adam) gibi yüksek bütçeli yapımların usta oyuncusu Clive Owen, kariyerindeki ilk Broadway deneyimine imza atacak.

İngiliz tiyatrosunun en önemli kalemlerinden, Nobel Ödüllü Harold Pinter’ın 1971 tarihli Old Times (Eski Zamanlar) adlı oyununda yer alacak olan Owen’a, ünlü aktrisler Eve Best ve Kelly Reilly eşlik edecek.

The Old Times adlı oyun, Owen’ın karakteri Deeley ve eşi Kate’in uzun süredir görüşmedikleri Anna isimli arkadaşlarının hayatlarına yeniden girmesiyle değişen dengeleri su yüzüne çıkaracak. Kariyeri boyunca yazar Pinter’ın pek çok oyununda rol almış Tony Ödüllü aktör Douglas Hodge için de The Old Times ilk olma özelliği taşıyacak.

Hodge, kariyerindeki ilk yönetmenlik denemesini, Ekim ayında sahnelenmesi planlanan bu oyunla gerçekleştirecek. “ Pinter ile yaklaşık 10 yıl çalıştım, The Old Times son 50 yılda yazılan en iyi eserlerden biri diyebilirim” diyen Hodge’ın yöneteceği oyunun müzikleri efsane rock grubu Radiohead’in solisti Thom Yhorke tarafından yapılacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.