Milwaukee Niagara Foundation’ın davetlisi Katie Sanders’dı

Milwaukee Niagara Foundation’ın davetlisi Katie Sanders’dı

Milwaukeede bulunan Niagara Foundation ve Türk-Amerikan Kültür Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği konuşmacı serisinin, bu ayki misafiri, Safe&Sound grubunun başkanı ve CEO’su olan Katie Sanders’dı.

Lezzetli ikram ve çay ile başlayan programa toplumun değişik kesimlerinden dinleyiciler katıldı. Katie Sanders’ın bilgilendirici sunumu ve soru cevap kısmı katılımcıların beğenisini kazandı.

Sanders, Safe&Sound’un Milwaukee toplumunda polis ve halk arasındaki diyaloğu artırmadaki eşsiz rolünü örnekleriyle anlattı. Ayrıca özellikle gençlere yönelim eğitim programlarından bahseden Katie, bu programların gençleri geleceğe daha güvenli bir şekilde hazırladığını ve böylece gençler arasındaki potansiyel suç oranın düşeceğini ve daha güvenli toplumların oluşacağını belirtti.

Katie ayrıca kendi kurumlarının misyonunun Niagara ve Kültür Merkezi’nin misyonuyla örtüştüğünü belirterek, toplumun farklı kesimleri arasındaki diyaloğun toplumun ferahı için çok önemli olduğunu ve bu misyonu yüklenen kurumlarından çok büyük bir hizmet eda ettiğini ifade etti.

Konuşma sonunda Katie Sanders’a geceyi hatırlatacak küçük bir hediye takdim edildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.