Fotoğraf fuarı New York’ta yapıldı

Fotoğraf fuarı New York’ta yapıldı

Fotoğraf, video ve dijital görüntüleme alanındaki yeniliklerin tanıtıldığı dünyanın en büyük organizasyonlarından, 34. PDN PhotoPlus Uluslararası Konferans ve Fuarı New York’ta yapıldı.

Manhattan’daki dünyaca ünlü Jacob Javits Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki konferans ve fuar için binlerce profesyonel fotoğrafçı katıldı.

Fuara aralarında Canon, Nikon, Olympus, Sony, Leica gibi önde gelen fotoğraf makinesi üretcilerinin de bulunduğu 250 civarında firma katıldı. Yaklaşık 21 bin profesyonel fotoğrafçı, katılımcılara 100’e yakın seminer ve konferans verdi.

Lowepro, ThinkTank, Tamrac gibi çanta ve aksesuar firmaları, Sigma, Lensbaby, Carl Zeiss gibi lens teknolojileri liderleri, Gitzo, Manfrotto,Trek-Tech gibi tripod ve monopod firmaları en son yeniliklerini tüketicilere sundu.

pdn1Son yıllarda profesyonel fotoğraf makinelerine de eklenen video teknolojilerinin ön plana çıktığı PDN Photo Plus Expo’da, sektörün iki lideri Canon, Nikon ve Sony video ekipmanlarıyla ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başardı.

ABD’de fotoğraf endüstrisinin can damarını oluşturan “düğün fotoğrafçılığı”na yönelik gelişmelerin de yer bulduğu fuarda, yeni dijital albümler, fotoğraf işleme programları, yeni ışık sistemleri tanıtılıyor.

Fotoğraf meraklılarının, özellikle insansız hava aracına takılan kameralara ilgi göstermesi dikkat çekti. Şirketler, katılımcıların mevcut fotoğraf makinaları ve objektifleri deneyip kullanmasına izin verdi.

Fuarda fotoğraf makinası ve kameraların dışında çok sayıda yazıcı da tanıtıldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.