Üvey abi suikastinde dikkat çeken ayrıntı

Üvey abi suikastinde dikkat çeken ayrıntı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’ın üvey abisi Kim Jong-nam’ın suikastında bazı sıra dışı ayrıntılara ulaşıldı.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’ın üvey abisi Kim Jong-nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da uğradığı suikastın ardındaki sır perdesi kalkmazken, uluslararası kamuoyu olayın arkasında Pyongyang yönetimini görüyor.

Kuzey Koreli yetkililer ise bu iddiaları sert bir dille yalanlıyor. Malezyalı emniyet yetkilileri suikast üzerindeki soruşturmalarına devam ederken, Güney Kore medyası ilginç bir ayrıntı yakaladı.

Üvey abi Kim’in ölmesine neden olan biri Endonezyalı biri Vietnamlı iki genç kızın fırlattığı zehirli bezdi. Güney Kore medyasında yer alan haberlerde, suikasta karışan Vietnamlı Doan Thi Huong, zamanında kendi ülkesindeki ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına katıldığı ve çok kısa süre içinde yarışmadan elendiği bildirildi.

Öte yandan, yolda tanıştığı kızlarla videolar çeken bir youtuberin kanalında ise aşırı samimi pozları görüldüğü aktarıldı. Huong’un ünlü olma takıntısı olduğuna dikkat çeken uzmanlar, Kim’i öldürmek isteyenlerin Huong’un bu zaafını kullandıklarını iddia etti.

Bunların dışında yaşanan gelişmeler sonrasında Pyongyang yönetimi Kuzey Kore’de bulunan Malezyalıların ülkeden çıkışına yasak getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.