Judo hocasının cenazesine katılan Putin sokakta tek başına yürüdü

Judo hocasının cenazesine katılan Putin sokakta tek başına yürüdü

Önceki gün hayatını kaybeden judo hocası Anatoli Rahlin’in cenaze törenine katılan Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin, daha sonra sokakta tek başına yürüdü. Putin’in kimsenin olmadığı sokakta tek başına yürümesi kameraya yansırken, Rusya liderinin hocasının cenaze töreninde çok üzgün olduğu gözlerden kaçmadı.

 

St.Petersburg Judo Merkezi’de düzenlenen Rahlin’in (76) cenaze törenine katılan Putin, hocasının aile ve yakınlarına başsağlığı diledi. Rahlin’in eşi Yevgeniya Lipatova’yı teselli ettikten sonra Putin tabuta yaklaşarak başını eğdi ve saygı duruşunda bulundu. Rus basınına göre, Putin çok sevdiği hocasının tabutuna üzüntüsü nedeniyle yaklaşmakta zorlandı.

 

Törenin ardından dışarı çıkan Rusya lideri, koruma ve gazeteci ordusunu eliyle durdurarak Vatutin sokağına çıktı. Bomboş sokakta bir fabrikanın duvarı boyunca tek başına yürüyen Putin 10 dakika sonra makam arabasına binerek bölgeden ayrıldı.

 

Ria Novosti ajansına göre, söz konusu sokak Putin’e yabancı değildi. Sokakta bulunan Judo Merkezi’nde Putin çocukluk ve gençlik yıllarında Rahlin’den judo sporunun sırlarını öğrenmişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.