Amerikalı öğrenciler Bursa’ya hayran kaldı

Amerikalı öğrenciler Bursa’ya hayran kaldı

ABD’nin çeşitli eyaletlerinden gelen ve Uludağ Üniversitesi’nin davetlisi olarak Bursa’da bulunan öğrenciler Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ni ziyaret etti.


Bursa Kent Konseyi ofisinde gerçekleşen ziyarette Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Gençlik Meclisi Başkanı Yasin Taşkum, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku ve Gençlik Meclisi üyeleri yer aldı. Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, gençleri ve gençlik çalışmalarını önemsediklerini söyledi. Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Yasin Taşkum ise gençlerin yerel, ulusal ve uluslararası arenada seslerinin duyurulabilmesi için faaliyetler düzenlediklerini kaydetti. Taşkum, “Bursa’da yaşayan her kesimden her gence yönelik projeler üretiyoruz. Yabancı ülkelerde yaşayan gençler ile işbirliğimizi geliştiriyoruz. En son Slovakya’ya düzenlenen projeye 6 üyemiz katıldı. Bursa’yı ve ülkemizi orada anlattılar. Ayrıca gençlerin yerel yönetimlerde aktif olarak yer alması ve genç girişimcilerin çoğalması için çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.


Amerikalı heyet, ziyaretlerden memnun olduklarını söyledi. Heyet üyeleri, Bursa Kent Konseyi modelinin dikkat çekici olduğunu belirtti.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.