Samsung Galaxy S7 iki farklı ekran boyutuyla geliyor

Samsung Galaxy S7 iki farklı ekran boyutuyla geliyor

Samsung’un yeni amiral gemisi olacağı söylenen akıllı telefonu Galaxy S7’nin birkaç ay içinde piyasaya sunulacağı ortaya çıktı.

Teknoloji dünyasında Galaxy S7 hakkında birçok söylenti ortaya çıktı. Reuters’ın haberine göre, Koreli elektronik devi Galaxy S7’yi Şubat ayında iki farklı ekran boyutuyla çıkaracak.

Galaxy S5’i, 2014 Samsung Unpacked etkinlik tarihinden önce sızdıran Ukraynalı teknoloji blog yazarı Ivan Luchkov’da, Samsung’un yeni telefonunu 20 Şubat’taki Mobil Dünya Kongresi’nden günler önce düzenleyebileceği etkinlikle tanıtabileceğini iddia etti.

5.5 ve 5.2 inç boyutlarında gelecek olan Galaxy S7 modelleri arasında çok fazla teknik özellik farkı bulunmayacağı söyleniyor. Ayrıca Samsung’un Galaxy S7 seri üretiminde 3.3 milyon adet 5.2 inç, 1.6 milyon adet ise 5.5 inç ekrana sahip modelin üretileceği iddia ediliyor. S7 modelinin Galaxy S6 modeli ile benzer tasarım çizgisine sahip olacağı iddiaları, Samsung’dan resmi bir açıklama gelene kadar devam edecek gibi görünüyor.

Telefonda 4 GB RAM ile güçlendirilmiş Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisi ve bir tane de USB Tip-C portu bulunacağı belirtiliyor. S7’de, iris tarayıcısının yanı sıra Apple’ın iPhone 6S modelleri ile tanıştığımız basınca duyarlı ekran teknolojisi de olacağı iddialar arasında yer alıyor. Şimdiden Samsung’un en önemli modelleri arasında yer alacağı belirtilen S7’nin, kamera özellikleriyle de ön plana çıkması bekleniyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.