Georgia Kiliseler Birliği’nden Hac faciası için başsağlığı mesajı

Georgia Kiliseler Birliği’nden Hac faciası için başsağlığı mesajı

Georgia Baptist Kiliseleri Birliği’nin de üye olduğu Baptist ve Müslüman Dinler Arası Diyalog Grubu üyeleri, Mekke’de meydana gelen olaylarda hayatını kaybedenlerle ilgili başsağlığı mektubu hazırlayarak Atlanta’da faaliyet gösteren Atlantik Enstitüsü’ne gönderdi.

Dinlerarası Diyalog Komitesi adına Papaz Rev. D. Wayne Martin’in yaptığı yazılı açıklamada, “Bu elim olayda, yakınlarını kaybetmiş Müslüman dostlarımıza başsağlığı dilerken, en içten dualarımızı gönderiyoruz. Bir insanın bir yakının ölüm haberini alması cok zordur. Hele ki böyle bir kaza ve büyük bir olayla çok sayıda insanın hayatını kaybetmiş olduğunu duymak bizleri ayrıca üzdü. Müslüman aleminin başı sağolsun. Bizler Tanrının kulları olarak büyük bir aileyiz ve uzun süredir devam eden bu dostluğumuzun bize verdiği güçle hep birlikte daha da güzel bir toplum için hep birlikte güzel işler yapacağımızı ümit ediyoruz” dedi.

Grup ayrıca geçen haftalarda Teksas’ta okul projesi için yaptığı saat yüzünden tutuklanan ortaokul öğrencisi Ahmed Mohamed’e hediye olarak bir saat göndermişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.