Çaldığı kredi kartı bilgileriyle internette alışveriş yapınca yakalandı

Çaldığı kredi kartı bilgileriyle internette alışveriş yapınca yakalandı

Georgia’da işyerinde bir müşterinin kredi kartı bilgilerini çalan kasiyer, harcama yapmaya başlayınca yakalandı.

Polisin olayla ilgili yaptığı açıklamada, tanınmış bir sandviççi olan Schlotzsky’s de çalışan Sabrina Hurst, müşterinin kredi kartı bilgilerini çalmaktan yakalandığını ve bu konuda başka mağdurların da olabileceği şüphesiyle araştırmanın derinleştiğini belirtti.

İsminin açıklamasını istemeyen olayın mağduru, bir gün bankanın kendisini aradığını ve kredi kartının başkasının eline geçmiş olabileceğiyle ilgili kendisine soru sorduklarını belirtti. Daha sonra hesaplarını inceleyen mağdur, Dish Network ve Mercury Insurance ödemelerini gördüğünü ve bunların kesinlikle kendisine ait olmadığını bankasına bildirdiğini söyledi.

En son yemeğe gittiği Schlotzsky’s de, kasiyerin elinden kredi kartını aldığını, kartı makineden okutmak yerine eliyle numaraları girdiğini ve kod numarasını da bir kağıda yazdığını hatırladığını belirten mağdur, o güne ait üzerinde kasiyerin ismi yazan fişini bulup polise verdiğini ifade etti.

“Kredi kartınızı internette her kullandığınızda arkanızda işaretler bırakırsınız ve bu işaretlerde bizim bu suçluları yakalamamızı kolaylaştırır” diyen Milton polis Müdürü Charles Barstow, “Hurst’ün yine aynı  suçtan dolayı daha önceden aldığı bir cezası vardı. Dedektiflerimiz  onunla ilgili bir  görüşme ayarlayıp Hurst’ü bu görüşmeye geldiği sırada yakaladı” açıklamasını yaptı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.