Golden Gate Köprüsü’nde iki turist okla vuruldu

Golden Gate Köprüsü’nde iki turist okla vuruldu

San Francisco’da Golden Gate Köprüsü’nde yürüyen iki turist nereden geldiği belli olmayan iki okla vuruldu.

Yetkililere göre, tuhaf bir şekilde gerçekleşen olayda turistlerden birinin bacağına diğerinin ise kalçasına yaklaşık 12 cm uzunluğundaki metal ok isabet etti.

California Highway Patrol (Yol Devriyesi) Sözcüsü Andrew Barcklay bir tarafı plastik ve diğer ucu keskin bir metalden oluşan okun bir tabancadan çıktığını düşündüklerini belirtti.

Bacağındaki ok çıkarılan turiste önlem amacıyla ambulans çağrıldığı da belirtildi. Olay yerine giden polis memuru turist ile konuştuğu sırada yanlarına yaklaşan bir kadının da dizinden aldığı ok darbesini rapor etmek istediği ifade edildi.

Barcklay daha önce bu şekil bir olaya şahit olmadığını belirtip, ne vurulan insanların hedef alınarak vurulduğu ne de herhangi bir kavgadan çıkan tartışmaya benzemediğini söyledi.

Yetkililere göre köprünün civarından geçen bir arabadan köprünün manzara gözetleme yerine doğru rastgele ok silahıyla ateş açıldı. O an orada buluna ikinin kişi de bu oklarla vuruldu.

Her iki okun da incelendiğini belirten Barcklay, olayın her hangi bir video görüntüsünün olup olmadığının da araştırıldığını belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.