Youtube ünlüleri Hollywood düzenine karşı

Youtube ünlüleri Hollywood düzenine karşı

Kimse konuşmasa da, varlığını kabul etmese de ünlüler dünyasının kimi kuralları olduğu bilinir. Günümüzde kimi televizyon kanalları ünlülerin hayatlarında olanları, yaptıkları hataları ve rüküş kıyafetlerini gözler önüne sermeden önce, Hollywood’dan skandal duymak pek kolay değildi.

Şimdiyse çoğu ünlü kendileri hakkında yazanları yalanlamak için uğraşıyor veya basınla arasına belli bir çizgi çekiyor. Amerika’nın en popüler oyuncularından Jennifer Lawrence veya Kety Perry ne zaman acıktıklarını veya kimi beğenmediklerini huylarını söylese de onların makyajsız halini görmek veya özel hayatlarından kimi anları bilmek çok zor.

Önceki gün verilen Teen Choice Ödüllerinde ise ilk defa sosyal medyada popüler olan gençlere de ödül verildi ve ne olduysa burada oldu.

Popüler video sitesi youtube ve Vine’da şöhret olan gençlere verilen ödüllerden önce twitter’da üç milyonun üzerinde izleyicisi olan Cameron Dallas kendisine bir hafta önceden ödül kazandığının açıklandığını yazdı. Ne var ki bu tweet atıldığı zaman hala gençlere oy kullanmalarını hatırlatacak reklamlar gösteriliyordu.

Bunun üzerine başka bir sosyal medya ünlüsü olan Matthew Espinosa twitter’dan takipçilerine Teen Choice Ödülleri’nin esasında pek de gençlerin seçimine göre verilmediğini söyleyen bir tweet attı.

Bu durum özellikle yayıncı kanal Fox’un pek hoşuna gitmedi. Şimdilerde ise Hollywood dünyasından gelmeyen, sosyal medyada tüm hayatını bir şekilde teşhir etmekten kaçınmayan, açık sözlü gençlerin Hollywwod düzeni ile oldukça büyük bir çatışma yaşayacağı düşünülüyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.