Woody Allen: Teknolojik gelişmeleri anlamıyorum

Woody Allen: Teknolojik gelişmeleri anlamıyorum

Amerikalı usta yazar/ yönetmen Woody Allen, başrollerinde Emma Stone ve Joaquin Phoenix’in rol aldığı son filmi Irrational Man’in tanıtımı için 11’inci kez katıldığı Cannes Film Festival’inde ilginç itiraflarda bulundu.

Amazon şirketiyle masaya oturduğu bir sonraki projesi, 6 bölümlük TV dizi anlaşmasının katastrofik bir hata olduğunu açıkladı. Allen, “Bu projeye nasıl evet diyebildim kendime şaşıyorum, evde çaresizce oturup nasıl üstesinden geleceğimi düşünüyorum” derken, TV dizisinin kolay bir iş olabileceğini düşündüğünü fakat çok zorlandığını söyledi.

2016’da yayınlanacak mini diziyi kısaca, “kozmik bir utanç” olarak nitelendiren Allen, teknolojiyle arasının çok kötü olduğunu hatta bilgisayar bile kullanmadığını da açıkladı. “ Teknolojik gelişmelere isyan ettiğimden değil, bir türlü anlamadığımdan kullanmıyorum” dedi.

Allen’ın kariyerinin 50’inci filmi olan Irrational Man, depresyona giren bir felsefe profesörünün, mükemmel bir biçimde planlanmış bir cinayet işleme kararını vermesini konu ediniyor.

Cannes Film Festivali’nin müdavimi olan fakat yarışma bölümüne katılmayarak yalnızca filmlerinin gösterimini yapmasıyla bilinen yönetmen, bugüne dek çektiği filmler için de şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Allen şöyle konuştu; “Hiçbir zaman yaşamımda geriye dönüp bakmaktan hoşlanmadım, eskiden çektiğim filmleri ise izlemeyi uzun zaman önce bıraktım. Geçmişte yönettiğim her filmi izlemek, yaptığınız hatalarla yüzleşmenize neden oluyor. Mümkün olsa tüm filmlerimi yeniden çekmek isterdim, hepsini geliştirirdim” dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.