Whitney Houston’ın kızı 22 yaşında öldü

Whitney Houston’ın kızı 22 yaşında öldü

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston’ın kendisi gibi şarkıcı olan Bobby Brown ile evliliğinden olan kızı Bobbi Kristina Brown  6 ay komada kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

Şubat ayında evindeki banyoda hareketsiz bir halde bulunan Bobbi Kristina Brown 6 aydır Georgia’daki Peachtree Christian Hastanesi’nde komada yaşatılıyordu.

Ailenin sözcüsü Kristen Foster yaptığı açıklamada, “Bobbi Kristina Brown 26 Temmuz 2015 günü ailesi yanındayken hayata veda etti. O şimdi huzurlu bir şekilde Tanrı’nın kollarında. Bu süreçte bize sevgilerini sunan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bobbi Kristina Brown ölüm nedeni tam olarak bilinmiyor ve yapılacak otopsinin sonuçlanması bekleniyor. Banyoda suyun içinde yüzüstü yatarken bulunan Brown için komaya girme nedeni olarak “boğulma” gösteriliyordu.

Doğduğu günden itibaren şöhret ile birlikte büyüyen Kristina Brown annesi Whitney Houston’ı kaybettikten sonra oldukça zor zamanlar geçirmişti.

Ünlü talk şov yıldızı Oprah Winfrey’e 2012 yılında annesini kaybettikten kısa bir süre sonra çıkan Kristina Brown en büyük hayalinin annesi gibi iyi bir şarkıcı ve oyuncu olarak onun anısını yaşatmak olduğunu söylemişti.

Ancak Kristina Brown hiçbir zaman annesi kadar başarılı olamadı. “Amerika’nın Sevgilisi” olarak bilinen Whitney Houston’ın albümleri 50 milyondan fazla kopya satmış, 6 adet Grammys kazanmıştı. Houston ayrıca “The Bodyguard” ve ” The Preacher’s Wife” filmleriyle de oyunculuk yeteneğini göstermişti.

Whitney Houston olaylı bir şekilde boşandığı Bobby Brown’dan Bobbi Kristina Brown’un vesayetini almış ve evde kızından üç yaş büyük Nick Gordon ile birlikte büyütmüştü.

Whitney Houston evine alıp bakımını üstlendiği Gordon’u hiçbir zaman evlat edinmese de Gordon her zaman Houston’ı “anne” olarak çağırmıştı.

Houston’ın ölümünden bir süre sonra Gordon ile Kristina Brown’un önce birlikte olduklarını sonra da evlendiklerini açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Aile özellikle iki gencin ilişkisine karşı çıkmıştı.

24 Haziran günü Kristina Brown’un mahkeme tarafından atanmış vasileri Gordon’ı Brown’a şiddet uyguladığı ve kendisi komadayken hesabından 11,000 dolar çektiği için dava etmişti. Dava hala sürüyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.