Ünlü aktristin ölümünden dört yıl sonra zehirlendiği belirlendi

Ünlü aktristin ölümünden dört yıl sonra zehirlendiği belirlendi

Hollywood’un başarılı aktörlerinden olan ve ani ölümü ile sevenlerini üzüntüye salan aktris Brittany Murphy’nin zehirlenerek öldürüldüğü iddiaları güçlendi.

2009’da hayatını kaybeden Murphy’nin ölüm nedeni kanasızlık ve zatüre olarak açıklanmıştı. 32 yaşında hayat gözlerini yuman aktristin babası Angelo Bertolotti kızının öldürüldüğünü iddia etmişti. Yeni yapılan inceleme sonucunda ise laboratuvar Murphy’nin zehirlenmiş olabileceğine dair kanıtlara ulaştığını açıkladı.

Murphy’in zehirlenerek öldürüldüğüne dair gelişmeyi internet sitesinde duyuran Fox News, ünlü aktristin kanında yüksek oranda alüminyum, manganez, baryum bulunduğunu yazdı. Bu ağır metallerin genelde fare zehirlerinde rastlandığı ve öldürücü etkisi olduğu biliniyor. Ölümünden sonra kızının saç ve kan dokusunu açtığı davayla elde eden baba Bertolotti, özel bir laboratuvarla çalışarak Murphy’nin ölümüne ilişkin yeni kanıtlar gün yüzüne çıkarmış oldu.

Ünlü oyuncunun ölümünden önce başağrısı, kas ağrıları, terleme, öksürük, çevreyi tanımama ve zatüre gibi ağır metal zehirlenmesi belirtileri göstermişti. Murpy’nin ölümünden 5 ay sonra senarist eşi Louie Lozana da ünlü oyuncu gibi evinde ölü bulunmuştu. Lozana’nın da zehirlendiği iddialar arasında.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.