Taylor Swift MTV adaylıklarında açık ara önde

Taylor Swift MTV adaylıklarında açık ara önde

Müzik dünyasında önemli bir yeri olan MTV’nin 30 Ağustos’da yapılacak müzik ödülleri öncesinde, Taylor Swift dokuz dalda adaylık ile öne çıkarken, Ed Sheeran altı, Beyoncé ve Mark Ronson beş dalda aday oldu.

MTV’nin 30 Ağustos’taki Müzik ödülleri törenini ise 2013’de MTV ödüllerindeki olaylı gösterisiyle hatırlanan Miley Cyrus sunacak.

Taylor Swift’in Bad Blood adlı, süper kahramanlar temalı videosu, MTV’de yılın en çok seyredilen müzik klibi oldu. Swift, Beyonce’nin 7/11, Sheeran’ın Thinking Out Loud, Ronson’ın Bruno Mars ile oynadığı Uptown Funk ve Kendrick Lamar’ın Alright adlı müzik klipleriyle yarışacak. Swift’in 1989 albümü ise 2014’de dünyada en çok satılan albüm olmuştu.

MTV’nin 30 Ağustos’ta Los Angeles’da gerçekleştirilecek ödül törenini, Miley Cyrus’ın sunacağı, kesinleşti. Cyrus, Twitter’dan paylaştığı mesajında, “MTV, performans yapmama izin vermiyor, öyleyse ben de bu yılki ödül törenini sunarım” dedi.

Miley Cyrus, 2013’de Robin Thicke ile birlikte MTV ödül töreninde şarkı söyleyip performans sergilemişti. Ancak Cyrus’ın giydiği ten rengi bikini ve internetteki “twerking” videolarına gönderme yapan provokatif dansı, canlı yayında skandala sebep olmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.