Sopranos dizisinin başrol oyuncusu James Gandolfini hayatını kaybetti

Sopranos dizisinin başrol oyuncusu James Gandolfini hayatını kaybetti

Hollywood camiasından bir önemli yıldız daha hayatını kaybetti. İtalya’a tatil için giden ve gelmiş geçmiş en iyi tv dizileri arasında gösterilen Sopranos’un başrol oyuncusu James Gandolfini, muhtemelen kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği dile getirildi.

İtalya’nın Roma şehrinde hayatını kaybeden ünlü aktörün ilk gelen bilgilere göre aşırı kilolarına bağlı olarak kalp krizi nedeniyle öldüğü belirtiliyor. Hollywood camiasında şok etkisi yapan haber, Amerikan basınında gündemin ilk haberi olarak verildi. CNN’e telefonla demeç veren Larry King, Gandolfini için, ‘‘Çok centilmen olduğu gibi insanları çok severdi. İki hafta önce görüşmüştük son defa Las Vegas’ta, hiçbir rahatsızlığı yoktu’’ dedi.

HBO kanalında yayınlanan ve dizideki ismi ile Tony Soprano olan Gandolfini, 51 yaşındaydı.  Birçok filmde yardımcı aktör olarak rol alan Gandolfini son olarak Usame Bin Ladin’in operasyonla öldürülmesini konu alan ‘Zero Dark Thirty’ filminde de rol almıştı. New Jersey eyaletinde doğan ünlü aktör, 2008 yılında eski manken Deborah Lin ile Hawaii’deki evliliklerinden bir çocuk babasıydı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.