Sean Penn’in şakası Oscar’ın önüne geçti

Sean Penn’in şakası Oscar’ın önüne geçti

87. Oscar ödüllerisahne şovları, kazananları ve kaybedenleriyle şimdiden tarihteki yerini alırken en çok Sean Penn’in şakasıyla hatırlanacak gibi.

En İyi Film ödülünü vermek için sahneye gelen Penn, kazananın yazdığı zarfı açtıktan sonra bir süre durdu ve ardından Birdman filminin Meksikalı yönetmeni Alejandro Gonzalez Inarritu’nun ABD’ye Green Card ile gelişine vurgu yapmak için “Kim bu o…çocuğuna buraya gelmesi için yeşil kart verdi” diyerek ödülün sahibini açıkladı.

Penn’in bu şakası Oscar ödülllerini televizyondan izleyen milyonlarca izleyicinin sosyal medyada tepki vermesine neden oldu.

Ancak Alejandro Gonzalez Inarritu ile 21 Gram filminde çalışmış olan ve yönetmen ile yakın dost oldukları bilinen Penn daha sonra sahne arkasındaki fotoğraf çekimine de katıldı.

Alejandro Gonzalez Inarritu Sean Penn’in şakası hakkındaki sorulara da, “Bence gücendirici değil aksine komik bir şakaydı. Sean ile benim dostluğum 10 yılı aşkın süredir var. 21 Gram’ın çekimleri sırasında şu an size söyleyemeyeceğim çok kötü şakaları ona yaptım. Bizim dostluğumuz böyle şakaları kaldıracak güçte” dedi.

Alejandro Gonzalez Inarritu’nun En İyi Film Oscar’ını alırken sahnede “Sanırım Hükumet seneye Akademi’ye yeni yaptırımlar getirecek. İki Meksikalının arka arkaya ödül alması oldukça şüpheli bana göre” demesi de gülüşmelere neden oldu.

Geçen yıl Oscar ödüllerinde Meksikalı Alfonso Cuarón Gravity filmi ile En İyi Yönetmen Oscar’ını kazanmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.