Russell Brand’den Gazze çıkışı

Russell Brand’den Gazze çıkışı

İngiliz komedyen Russell Brand youtube’a yüklediği son videosunda FoxTv sunucusu Sean Hannity’nin terörist olduğunu ima etti.

Sean Hannity geçtiğimiz günlerde İsrail ile Filistin arasında yaşanan olaylar nedeniyle röportaj yaptığı Kudüs Fonu yöneticisi Yusuf Munayyer’eHamas’ın terörist bir organizasyon olup olmadığını sormuş, Munayyer bu soruya cevap vermek istemeyince de, “Kafanın basmadığı hangi kısım?” şeklinde bir soru yöneltmişti.

Bu durum üzerine bir video çeken İngiliz komedyen, “Terörizmin tanımlarından biri de amacına ulaşmak için tehdit etmektir.” diyerek, “Bu durumda kim terörist? Kim tehdit ederek, kabadayılık taslayarak, mantıksız davranıyor? Sean Hannity işte terörizm böyle başlar.” şeklinde devam ediyor.

Ayrıca bölgede yaşanan olaylara da değinen Brand, “Şayet ben birini elimdeki bütün silahlarla çok kötü dövsem o da bana bir toplu iğne saplasa… tabii ki yanlış yapar sonuçta toplu iğne. Çok can yakar ancak bu tüm olanlardan sizin uygun gördüklerinizi aktarmayı doğru kılmaz.” diyerek videosunu bitiriyor.

Brand’in videosu şu ana kadar 1,5 milyon kişi tarafından izlendi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.