Ridley Scott, ‘Alien benim çocuğum, paylaşmam’ dedi

Ridley Scott, ‘Alien benim çocuğum, paylaşmam’ dedi

Bir süredir Alien serisiyle ilgili devam eden bilinmeze serinin fikir babası ve yönetmeni Ridley Scott son noktayı koydu.

Ünlü yönetmen Neill Blomkamp çekmeyi planladığı Alien filminin ertelenmesinin nedeni olarak Scott’un çekeceği “Prometeus 2” ya da yeni adıyla “Alien: Paradise Lost”u göstermişti.

Scott’un neler planladığı ve seriyi ne zaman Blomkamp’ın ellerine bırakacağı merak edilirken ünlü yönetmen Alien’ı kendisinin tasarladığını belirterek, “Alien’ı kendimde tutmak istiyorum, daha önce onun elimden gitmesine izin verdim ve bunu yapmamalıydım. Şimdi yaratığı yeniden hayata döndürmeye ve tüm süreci Alien 1’e bağlamaya çalışıyorum” dedi.

Scott’un yönettiği Alien’in ilk filminden sonra seriyi sırasıyla James Cameron, David Fincher ve Jean-Pierre Jeunet yönetmişti. Ridley Scott seriden ayrı olarak çekilen Alien vs Predator filmlerini ise kendi projesinin parçası olarak görmüyor.

Blomkamp Alien ile ilgili planlarını hayata geçirmeye daha vakit olduğunu fark ettiği için Fox şirketiyle “Gone World” isimli bir bilimkurgu yapımı üzerine anlaştı.

Alien: Paradise Lost’un çekimleri 2016 Şubat’ında başlayacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.