Ricky Martin, Evita ile “livin’ la vida loca”

Ricky Martin, Evita ile “livin’ la vida loca”

Ricky Martin, “Evita” müzikalindeki Ché rolüyle şu anda Broadway’in en büyük yıldızı ve ABD’nin en çok kazanan sanatçısı olmanın tadını çıkarıyor.

Haftada yedi kez sahneye çıkan Ricky Martin, Eski Arjantin başkanı Juan Paron’un efsanevi eşi Eva Paron’u konu alan muzikaldeki Che rolüyle, haftada 100 bin dolar kazanarak ABD’nin en çok kazanan Broadway yıldızı ünvanını aldı.

Martin’in hayranları her gösterinin sonunda, Manhattan 45’nci Sokak’ta yer alan Marquis Tiyatrosu’nun kapısında sanki ona yıllar önce Grammy kazandıran “livin’ la vida loca”(çılgın bir hayat yaşamak) şarkısını hatırlatmak istercesine saatlerce bekleşiyor. Bu sebeple Martin’in şovdan ayrılacağı saatlerde çevrede çok büyük trafik poblemi yaşanıyor.

Ancak, Ricky Martin’e, Broadway’de en çok kazanan yıldız ünvanı getiren rolü 2012 sonunda bitecek. Martin’in kontratını 2013’ün ilk baharına kadar uzatmayı düşünebileceği söylense de, şovun yapımcıları o ayrıldığında şova nasıl devam edeceklerinin hesabını şimdiden yapmaya çalışıyor.

Martin’in ayrılması durumunda Marc Anthony, Enrique Iglesias ve Antonio Banderas’a teklif sunulacağı söyleniyor ancak bu sanatçılarının Ricky Martin’in yerini almak konusunda gönüllü olup olmayacakları merak ediliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.