Popun yıldızı Obama’ya desteğini Michelle’ye yazdığı mektup ile verdi

Popun yıldızı Obama’ya desteğini Michelle’ye yazdığı mektup ile verdi

Ünlü pop yıldızı Beyonce, Başkan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama’ya geçtiğimiz nisan ayında yazdığı mektubu bu defa kamuoyu karşısında okudu. Ünlü yıldız, Michelle için yazdığı mektubu okuduğu video klibini yayınlama nedeni ise, Başkan Obama’nın seçim kampanyasına destek amacıyla yaptığı belitiliyor.

beyonce-michelle--zMichelle Obama’ya geçtiğimiz nisan ayında yazdığı övgü dolu mektubunu bugün yayınlanan video klibinde okuyan Beyonce, ‘‘Gerçekten de çok güçlü Afrikalı-Amerikan bir kadının nihai örneği’’ diye First Lady’i tarif etti.

Beyonce, Michelle Obama’ya neden mektup yazdığını da video kilibinde şöyle izah ediyor; Fist Lady’e mektubu yazdım çünkü bilmesini arzu ettim ki, ülkemiz için ve de dünya kadınları için yaptıklarından çok memnunum.’’

Grammy ödüllü dünya çapında tanınan yıldız Beyonce mektubunda Michelle için şunları dile getiriyor; ‘‘Onca baskı, onca stres ve mikroskop altında (tüm gözlerin üzerinde olmasını kast ediyor) yaşamına rağmen alçak gönüllülüğü, sevgisi, içtenliği… milyonlarca insanın bu şekilde bir hayatı olsa gözü dışarıda olacak iken O, ailesini koruyup onlara en iyi şekilde bakıyor.’’  


Beyonce ile Michelle Obama’nın arkadaşlığı 2009 yılının ocak ayında yapılan Başkan Obama’nın yemin törenine dayanıyor. Obama’nın yemin töreninin ardından verilen küçük çaplı partide sahne alan Beyonce daha sonra Michelle Obama’nın çocukların obeze olmalarına karşı yürüttüğü kampanya verdiği destekle dostlukları iyice pekişmişti.

Michelle Obama ise, doğum yaptıktan sonra geçtiğimiz mayıs sonunda sahnelere ilk defa Atlantic City’de dönen Beyonce’yi yalnız bırakmamış, kızları ile birlikte ünlü şarkıcının konserini dinlemişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.