Oyuncu koçu Anthony Vincent Bova, Türkiye’ye gidecek

Oyuncu koçu Anthony Vincent Bova, Türkiye’ye gidecek

”Eric Morris Tekniği”nin temsilcisi ve oyuncu koçu Anthony Vincent Bova, Türkiye’ye gidecek. Yapılan açıklamaya göre, Uniact Studio ve Meltem Cumbul Studio işbirliği ile 3-9 Eylül tarihleri arasında Türkiye’ye gidecek Bova, Türk oyuncularla buluşacak.
        
Anthony Vincent Bova, Eric Morris’in geliştirdiği ve onun adıyla anılan ”Eric Morris Tekniği” ile eğitim veriyor. Metod, hızlı oyunculuk çözümleri ve uzun kuramsal konuşmalarla oyuncunun kafasını karıştırmak yerine eğitimciye bağlı olmaksızın oyuncunun kendi tarzını oluşturmasını amaçlıyor.
        
Oyuncuların kendilerini ifade etmelerine engel olacak ne varsa ortadan kaldırıldığı metotta, oyuncuya oynadığı karakteri nasıl gerçeğe en yakın şekilde canlandıracağı anlatılıyor.
        
Anthony Bova, Morris metodunun bu iki özelliğinin dışında duygusal, fiziksel, psikolojik ve entelektüel, hatta manevi ve ruhani olarak gerçekçi bir karakter yaratmanın nasıl başarılacağı konusunda oyuncularla deneyimlerini paylaşıyor.
        
Birçok Hollywood oyuncusunun oyuncu koçluğunu da yapan Anthony Bova’dan ”Eric Morris Tekniği”nin önceden eğitimini alan Türk oyuncular arasında Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Selma Ergeç, Burçin Terzioğlu, Burcu Kara, Cansu Dere, Esra Akkaya, Azra Akın, Esra Dermancıoğlu, Kıvanç Kasabalı, Murat Yıldırım, Sedef Avcı, Serkan Altınorak, Berrak Tüzünağaç, Sinem Kobal, Esra Akkaya ve Saadet Işıl Aksoy gibi oyuncular yer alıyor.
        
Ayrıca, Anthony Bova kurucusu olduğu ”Bova Actors Workshop” ile ”Ionica Theater”da sanat direktörlüğü görevini yürütüyor.
        

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.