Oscar’a inat Ahududu’nda yılın en kötü filmleri seçildi

Oscar’a inat Ahududu’nda yılın en kötü filmleri seçildi

Oscar ödül törenleri öncesi Los Angeles’da geçen yılın en kötü filmleri de sahiplerini buldu. Hiçbir eserin birinci gelmek istemediği 2013 Altın Ahududu (2013 The Razzie Awards) ödülüne 11 dalda aday gösterilen ‘Twilight’ (Alacakanlık) serisinin son yapımı 7 dalda ödül kazanarak geçen yılın en kötüsü seçildi.  

Bu sene 34. yapılan Ahududu Ödül törenlerinin en kötüsü olan Alacakaranlık Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breking Dawn Part 2) güne damgasını vurdu. En kötü film, en kötü kadın oyuncu, en kötü erkek oyuncu ve en kötü yönetmen gibi en önemli kategoriler de en kötü seçildi.

razzie-awards-noms-2013sp
Filmin başrol oyuncularından Kristen Taylor, en kötü kadın oyuncu, Taylor Lautner, en kötü erkek yardımcı oyuncu ile yönetmen Bill Condon da en kötü yönetmen ödülüne layık görüldü.

Sinema uzmanları Alacakaranlık filminin en kötü dalda bu kadar çok ödül almasının sürpriz olmadığını belirtirken yarışmada ‘rakipleri’ olan diğer eserler de, Battleship (Savaş Gemisi), A Thousand Words (Binlerce Söz), Oogieloves in the Big Balloon Adventure (Oogieloves’ın Büyük Balonda Macerası) ile That’s My Boy!, (Benim Adamım!) adlı yapıtlar oldu.

Ahududu Ödüllerin de bu sene ikinci defa en kötü oyuncu seçilmeyi ‘başaran’ Adam Sandler ise ‘That’s My Boy’ filminde gösterdiği kötü performansı ile elde etti. Yine Sandler’ın başrolünü oynadığı film en kötü senaryo dalında da birinci seçildi.  

AdamSandler
Kötülerin en kötüsünün seçildiği Los Angeles’taki törende ‘Battleship’ adlı bilim-kurgu filmindeki performansı ile Rihanna da en kötü yardımcı kadın oyuncu seçildi.

Ahududu ödüllerinde en kötüler, 657 üyenin 47 eyalet ile 17 ülkeden insanların katılmı ile belirlendi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.