Oklahoma kasırgası mağdurlarına yardım amacıyla yıldızlar bir araya geldi

Oklahoma kasırgası mağdurlarına yardım amacıyla yıldızlar bir araya geldi

Oklahoma’da geçtiğimiz hafta yaşanan ve onlarca kişinin ölümüne yol açan dev kasırganın yaralarını sarmak için düzenlenen yardım faaliyetlerine katılan müzisyenler ‘Healing in the Heartland’ isimli konser programıyla sahne aldı.


Oklahoma şehrindeki 20 bin kişilik Chesapeake Arena’da düzenlenen konser, NBC televizyonundan da canlı yayınlandı. Konserin biletleri yalnızca bir kaç dakikada tükendi.


Konser Oklahoma’da dünyaya gelen country sitil şarkıcısı Blake Shelton ve R&B tarzında dünyaca ün kazanmış Usher’ın düetleriyle son buldu.


Telethon tekniğiyle televizyonlara yansıyan konserin yayını sırasında da yardım bağışları toplantı. 20 Mayıs’ta meydana gelen ve en güçlü kasırga kategorisi olan EF-5 ölçeğinde olduğu belirtilen kasırgada 7’si çocuk olmak üzere 24 kişi hayatını kaybetmişti.


Konser organizatörleri, programla ne kadar yardım toplandığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.


Şarkıca Shelton konser öncesinde, “İnsanlar yıllar boyunca bizim başarılarımıza büyük katkıda bulundu. Böyle zamanlar bizim de bir şeyler yapıp bu borcu ödeyebileceğimiz zamanlar. Yapmak zorundasın. Bu ‘yapacak mısın?’ sorusu değil. Adım atmak zorundasın.” şeklinde konuştu.


Konsere katılan diğer sanatçılar, Reba McEntire, Ryan Tedder ve Miranda Lambert’ti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.