Marion Cotillard, Assassin’s Creed kadrosunda

Marion Cotillard, Assassin’s Creed kadrosunda

Son dönemde sinemaseverlerin heyecanla bekledikleri bir Macbeth uyarlaması var. Shakespeare’in ünlü oyununun son uyarlamasında başrollerde Michael Fassbender ve Marion Cotillard yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Justin Kurzel var.

Şimdi video oyunların en sevilenlerinden Assassin’s Creed ile Macbeth’in pek bir alakası yokmuş gibi görünebilir. Ancak ilk görünüş biraz yanıltıcı. Zira hayranlarının merakla beklediği Assassin’s Creed filminin temel üçlüsü Macbeth ekibinden. Başrolde yine Michael Fassbender var, yönetmen ise Justin Kurzel. Ekip birlikte çalışmaktan oldukça memnun olmuş olacak ki kadın oyuncu da Marion Cotillard olmuş.

Filmin konusu ise; Üçüncü Haçlı Seferi döneminde, Haşhaşinler adıyla bilinen, Hasan Sabbah önderliğindeki tarihsel örgüt ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki mücadele ve bitmek bilmeyen savaşlar…

Açıklandığı kadarıyla Fassbender ve Cotillard ile yapılan sözleşme filmin devamının çekilebileceği şekilde. Yani hasılatı iyi olursa yapımcılar ikinci filme hazırlar.

Macbeth’in ne zaman sinemalara geleceği bilinmiyor ancak Assassin’s Creed için verilen tarih 2016 sonu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.