Madonna’ya sinema yasağı getirildi

Madonna’ya sinema yasağı getirildi

Madonna, film gösterimi sırasında cep telefonundan uyarılara rağmen mesajlaşmaya devam etmesine sinema yönetiminden sert tepki geldi. Ünlü sanatçıya ‘Alamo Drafthouse’ sinema salon zincirleri bir daha salonlarında film izlemesine yasak getirdi.

New York Film Festivali’nde gösterilen “12 Years A Slave” filmini izlemek üzere salona gelen ünlü yıldızın bir izleyici tarafından, ‘cep telefonuyla mesajlaşmaya son vermesi’ isteği ve yapılan uyarıya aldırış etmemesi üzerine olayın yaşandığı belirtildi.

Alamo Drafthouse sinema salonları yöneticilerinden Tim League, Twitter hesabındanşunları nakletti; “Sinemaseverlerden özür dileyene kadar Madonna, Alamo sinemalarında film izlemekten men edilmiştir.”

Teksas merkezli zincir, film gösterimleri sırasında konuşulmasına ve telefonla mesajlaşılmasına karşı katı kuralları bulunuyor. Sinema salonu şirketinin cep telefonu ile ilgili kuralı internet sitesinde şöyle aktarılıyor; “Eğer konuşur veya mesajlaşırsanız, bir uyarı alırsınız. Eğer bu tekrarlanırsa, para iadesi yapılmaksınız dışarı atılırsınız.”

 

Olaydan sonra hiçbir açıklamaya yapmayan Madona, dünyanın en çok kazanan şarkıcıları sıralamasında birinci basamakta yer alıyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.