Louis Farrakhan’dan Jay-Z’ye çağrı

Louis Farrakhan’dan Jay-Z’ye çağrı

İslam Ulusu grubunun (Nation of Islam) lideri Louis Farrakhan ünlü şarkıcı ve yapımcı Jay-Z’ye karısı Beyonce’nin örtünmesi konusunda çağrı yaptı.

Farrakhan Facebook sayfasına koyduğu mesajda, “Kardeşim Jay-Z’ye: Seni çok seviyor ve taktir ediyorum. Senden kız kardeşim Beyonce’nin örtünmesini istiyorum. Bu senin sorumluluğundur. Rihanna’ya, Nicki Minaj’a ve Beyonce’ye bak. Bu güzel kadınları sen buldun. Bugün kadınları soyarsak, erkekler Beyonce’nin güzelliğini nasıl anlayacak. Jay-Z iyi bir adam ve menajer. Ancak şimdi senin kadının sergileniyor. Diğer erkeklerin kadınına bakmasını mı istiyorsun, kadınını düşünmesini mi? Onlar yetenekli kadınlar ancak sen onları soydun ve vücutlarını bir araç gibi kullanıyorsun” dedi.

Farrakhan müzik dünyasına uzak bir isim değil. Rap grubu Public Enemy 1988 yılında çıkardıkları single’d onu övmüşler ve konserlerinde sahneye davet etmişlerdi.

Bu olayın ardından Farrakhan grubun korunması için bazı İslam Ulusu üyelerini seçmiş ve onlarda sahneye kuru sıkı silahlarla çıkmıştı.

Farrakhan’ın bu mesajına Jay-Z ise henüz bir yanıt vermedi.

Write a comment

1 Comment

  1. Yaso September 23, 08:17

    Saçmalığa gel… Milletin hayatından sanane acaba. Bide Jay-z ye çağrı yapıyor.Sanki Beyonce onun malı.

Only registered users can comment.