Leonard Cohen’in yeni şarkısı

Leonard Cohen’in yeni şarkısı

Kanadalı ünlü şarkıcı Leonard Cohen’in yeni albümü ‘Popular Problems’, 23 Eylül ’de Sony Music etiketiyle yayımlanıyor.

Sanatçının hayranlarını ve yeni dinleyicileri etkisi altına alacak 9 yeni şarkının yer aldığı ‘Popular Problems’ albümünde Cohen’e bir önceki ‘Old Ideas’ albümünde olduğu gibi yine prodüktör olarak Patrick Leonard eşlik ediyor. Albümde katkısı bulunan diğer değerli müzisyenler ise Jesse E. String ve Bill Bottrell.

Sony Music’e bağlı Columbia Records CEO ’su Rob Stringer albüme ve Leonard Cohen’e ilişkin şunları belirtiyor: “Cohen, bir kez daha yeni ve yaratıcı bir ilhamla, müzikal sınırları aşıyor. Her biri eşsiz bir ruha sahip 9 yeni şarkının yer aldığı bu albümü yayınlamaktan büyük bir heyecan ve onur duyuyoruz.”

Cohen’in 13. stüdyo albümü ‘Popular Problems’, sanatçının 80. yaş gününden 2 gün sonra yani 23 Eylül’de müzik marketlerde olacak. Cohen hayranları yeni albümü şimdi iTunes’dan ön-sipariş edebilirler ve ‘Almost Like The Blues’ şarkısını anında indirebilirler.

21 Eylül’de 80. yaşını kutlayacak Leonard Cohen’in tükenmeyen şiirsel enerjisi ve müzikal mirasını kutlamak amacıyla iTunes da sanatçının yeni albümünün ve iTunes için yeniden master edilmiş 12 albümünün yer aldığı özel bir sayfa hazırlayacak. 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.