Lego Movie haftanın şampiyonu

Lego Movie haftanın şampiyonu

Her yaştan insanın ilgisini çeken, çocukların vazgeçilmezi legolar, üç boyuta girip 7 Şubat’ta seyircinin karşısına çıkmasının ardından iki haftadır gişe rekorları kırıyor. Warnes Bros.’tan yapılan açıklamaya göre, gösterime girişinin ikinci haftasında, Chris Pratt ve Will Arnett tarafından yazılıp yönetilen animasyon filmi, “Lego Movie” 488 milyon dolar hasılat yaparak haftanın en çok izlenen filmi oldu.

Hikâye, sıradan, kurallara uyan ve kesinlikle vasat bir Lego figürüyken, yanlışlıkla en olağanüstü kişi ve dünyanın kurtuluşunun anahtarı olarak ilan edilen Emmet’in yaşadıklarına odaklanıyor. Emmet, kötü kalpli bir tiranı durdurmak için çıkılan destansı serüvende yer alacak bir grup yabancıya katılmaya çağrılır. Görevleri ise parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yapıştırmaktır. Oysa kendisi bu serüven için feci derecede, hem de çok komik biçimde hazırlıksızdır.
Öte yandan, Kevin Hart’ın yer aldığı  Sony’nin romantik komedi, “About Last Night” 27.000.000 dolar hasılat ile ikinci  oldu.

Sony ve MGM ortak yapımı aksiyon filmi  “RoboCop” ise haftayı  21.500.000 dolar hasılatla kapattı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.