John Cusack Hollywood’u yerden yere vurdu

John Cusack Hollywood’u yerden yere vurdu

Amerikalı aktör John Cusack, 25 yıllık kariyeri sonunda Hollywood için “Hollywood, herkesin sonunda sapıttığı, bir yer” tanımlamasını yapıyor.

Cusack, Must Love Dogs, Being John Malkovich gibi kendine büyük bir şöhret getiren filmleri sığdırmış, aynı zamanda yapımcı ve yazar kimliğiyle tanınan bir star. Başrollerini Julianne Moore, Robert Pattinson gibi oyuncularla birlikte paylaştığı son filmi, Maps to the Star için “Son derece dürüst bir film” diyen ünlü aktör, filmde bir terapisti oynuyor.

Maps to the Stars 2014 yılında Cannes Film Festivali’nde gösterilmiş ve Altın Palmiye için yarışmıştı. Büyük beğeni toplayan film ayrıca, Julianne Moore’a da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getirmişti.

Hollywood yaşamı hakkında açık yüreklilikle konuşan ünlü aktör, “Los Angeles öyle bir yer ki; insanlar acılarını eşsiz bir sanat eserine çevirmeye çalışıyorlar ama asıl problem bir yandan da en ünlü olma çabası içinde olmaları” diyor.

Hollywood’da yaş almanın ne demek olduğunu “Bir erkek olarak ‘yaşlı’ sayılabilmem için önümde daha 15- 20 yıl var ama kadın oyuncular için durum çok zor. Hollywood, yaş konusunda kadınlara karşı çok acımasız” şeklinde açıklıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.