İstanbul’a hayran kaldı

İstanbul’a hayran kaldı

Cennetin Krallığı’nda İbelinli Balian, Yüzüklerin Efendisi’nde Elf Legolas, Karayip Korsanları’nda Will Turner ve Truva filminde Paris rolleriyle tanınan dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom reklam çekimleri için geldiği İstanbul’da Boğaz’ın keyfini çıkardı.

 

Rumeli Hisarı’nda Boğaz’a nazır bir kafede Türk kahvesi içen Bloom, “İstanbul Boğazı gerçekten harika.” dedi. Bir dondurma firmasının reklam çekimleri için önceki akşam Türkiye’ye gelen oyuncu, sabah basın mensuplarının karşısına çıktı.

 

Toplantının ardından soluğu Boğaz’da alan Bloom, sahil boyunca yürüyüş yaptı. Yanındakilerle bol bol sohbet ederek keyifli anlar yaşayan Bloom, çıkışta “Burası harika bir yer.” yorumu yaptı. Bloom, “Çok güzel vakit geçirdim. İstanbul Boğazı gerçekten harika. Burada çay ve Türk kahvesi içme fırsatım oldu. Türk kahvesi gerçekten çok güzel.” diye konuştu. Reklam filminin çekimleri ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak tarafından yapılırken, kampanyanın fotoğrafları ise ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifinden yansıyacak. Orlando Bloom, reklam filminin yanı sıra Magnum’un dijital projelerinde de yer alacak. Orlando Bloom ve İtalyan Model Carla Moure’nin oynayacağı yeni reklam filmi haziran ayında yayına girecek.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.