Hollywood’da kazan kaynamaya devam ediyor

Hollywood’da kazan kaynamaya devam ediyor

Sony Pictures’ın hack skandalı ile ortaya çıkan mailleşmelerin içeriği Hollywood’un perde arkasını ortaya koymaya devam ediyor. Sony Pictures eş başkanı Amy Pascal’ın şaşkınlık yaratan maillerinin ortaya çıkmasının etkisi sürerken tartışmaları eşit derecede alevlendirecek yeni bir konuşma zinciri sızdırıldı.

Amy Pascal’ın yazışmalarında son yılların zirvedeki ismi Ryan Gosling son derece olumlu bir şekilde anılırken, mailleşmelerin önemli bir kısmını oluşturan Steve Jobs biyografisi projesindeki tavrıyla Leonardo DiCaprio, Pascal’ın hışmına uğruyor.

Jobs filminin yapımcısı Mark Gordon’la Amy Pascal’ın hedefindeki isim Leonardo DiCaprio…

İkili DiCaprio’nun, Steve Jobs biyografisi projesinden çıkmak istemesiyle ilgili şunları söylüyor:

“Bu anlaşmayla mı ilgili…yoksa aniden fikrini mi değiştirdi” diye yazıyor Gordon.

Pascal ise “İkincisi” diye cevaplıyor.

“Korkunç bir tutum” diyor Gordon.

Pascal: “Gerçekten alçakça”.

Pascal ve George Clooney arasında geçen bir mail zincirinde ise Clooney’nin “Monuments Men” filminin eleştirileriyle baş etmede ne kadar zorlandığı ortaya çıkıyor. Pascal, aktörü “Seni, para kazandırarak koruyacağız…bu en iyi intikam” diyerek rahatlatmaya çalışıyor.

Mailleşmelerin bir diğer halkasında ise Amy Pascal’ınRyan Gosling’le 3 Ekim 2014’teki görüşmesi yer alıyor ve Kanadalı aktörün Paul Feig’in ‘Ghostbusters’ın yeni yapımında yer almak istediği ortaya çıkıyor.

Pascal, Columbia Pictures’ın eş başkan yapımcısı Hannah Minghella’ya; “Paul’ün planında bir erkek bölümü var. Bu ne kadar çılgınca… Üstelik ayrıca Jennifer [Lawrence] ve Emma’yı [Stone] istiyor”.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.