Helen Hunt’tan bir ilk

Helen Hunt’tan bir ilk

Oscar’lı oyuncu Helen Hunt kariyerinde bir ilke imza attı. Usta oyuncu, senaryosunu kaleme aldığı Ride adlı filmin hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendi.

New York’tan California’ya giderek surf öğrenen bekar bir anneye hayat veren Hunt, merkezinde kadın hikâyelerinin olduğu yapımlarda yer almakta ısrarcı davrandığını belirtti.

Ride filminde genç annenin oğlunu canlandıran, Karayip Korsanları filminden tanıdığımız Avustralyalı genç oyuncu Brenton Thwaites ile çalışan Hunt, rol arkadaşı için “Tıpkı oyuncak bir bebek gibi” ifadesini kullandı.

Brenton’ın harika bir insan olduğunu vurgulayan Hunt, “Yazdığım senaryodaki genç, çapkın bir New Yorklu’ydu. Brenton’ın bu kalıba uymayacağını fark ettim ve senaryoyu defalarca ve defalarca değiştirdim. Çok sayıda analizden sonra onun büyük yeteneğine en uygun olan karakteri ortaya çıkarttım” dedi.

Daha önce Soul Surfer adlı filmde ünlü surfçü Bethany Hamilton’ın annesini oynayan Hunt, yeni filmindeki surf sahneleri için en iyi surf öğretmeninden ders aldığını da sözlerine ekledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.