Game of Thrones’un son bölümü sızdı iddiası

Game of Thrones’un son bölümü sızdı iddiası

İlk dört bölümünün internete sızdırılmasıyla büyük zarara uğratılan Game of Thrones dizisi ve yapımcısı HBO, merakla beklenen son bölümü de yayınlamaya hazırlanırken yeni bir “sızıntı” söylentisiyle sarsıldı, ancak söylentiler doğrulanamadı.

Ünlü HBO dizisi Game of Thrones‘un merakla beklenen son bölümü, gösteriminden iki gün önce internete sızdırıldı. Dizinin ilk bölümleri de birkaç ay önce sızdırılmıştı.

Spoiler TV adlı web sitesi tarafından doğrulanan sızıntı haberine göre, dizinin son bölümü, korsan internet siteleri ile torrent sitelerinden indirilebiliyor. Ancak bu konuda net bir bilgi elde edilemedi.

Game of Thrones hayranlarına hitap eden Winter is Coming adlı web sitesi ise dizinin son bölümünden sızdırılan bazı ekran görüntülerinin, son bölümün hack’lendiği hakkında bazı yanlış anlamalara ve dedikodulara yol açtığını öne sürdü. Düşük kaliteli bazı ekran görüntülerinin ise Reddit ve 4chan gibi sitelerde dolaştığı öne sürülüyor.

Buna karşılık, Pirate Bay, kendi sunucularında söz konusu diziye 10’uncu bölümüne ilişkin herhangi bir veri olmadığını açıkladı. Ancak bu iddialar, son bölümün sızdırıldığına ilişkin haberlerle ilgili kafa karışıklığını gideremedi.

Mother’s Mercy adlı son bölümün ekran görüntülerinin ortada dolaşması, dizinin de sızdırıldığı anlamına geldiğini öne süren haber siteleri, yayına girmeden önce korsan sitelerdeki yayının gerçekleşebileceğini öne sürüyor. Game of Thrones, Amerikan HBO televizyonunun şimdiye kadarki en büyük yatırımlarından biri.

Geçen aylarda, dizinin ilk dört bölümünün sızdırılmasının, HBO’ya en azz 44 milyon dolarlık zarar verdiği tahmin ediliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.