First Lady, kızlarıyla Beyonce konserinde eğlendi

First Lady, kızlarıyla Beyonce konserinde eğlendi

First Lady Michelle Obama ve kızları, Anma Günü (Memorial Day) hafta sonunu Beyonce’nin konserinde eğlenerek geçirdi.    

“First ailesi”nden “baba Obama”nın katılmadığı konseri Michelle Obama, kızları Sasha (10) ve Malia (13) birlikte özel bir bölümden izledi.

Bayan Obama ve kızlarının ocak ayında yaptığı doğumdan sonra konser için ilk kez sahne alan Beyonce’yi dinlerken, şarkılara eşlik ederek oldukça eğlendiği ve zaman zamanda duygulandıkları gözlendi. Michelle Obama, Beyonce’nin Şubat’ta hayata veda eden ünlü sanatçı Whitney Houston’un “I Will Always Love You,” adlı slow şarkısını seslendirmesinin ardından eline küçük bir ayna alarak makyajını yenilemesi
gözden kaçmadı.

-YOK BÖYLE BİR DOSTLUK!-

Bayan Obama ve Beyonce birbirleriyle yakın dostluğuyla tanınır. Beyonce, First Lady’nin obeziteyle mücadele için başlattığı okullarda sağlıklı beslenme programını öngören “Let’s Move” kampanyasına destek vermişti. Yakın bir zamanda People dergisine konuşan Michelle Obama ise, “Beyonce’nin yerinde olmak isterdim. Eğer hayatımı biriyle değiştirmek gerekseydi o kişi mutlaka dünyaca ünlü Beyonce olurdu.” dedi.   

Atlantic City’de gerçekleşen 5 binin üzerinde kişinin katıldığı konserde şanatçı Beyonce, iki düzine şarkı söyleyerek ve aktif performans sergileyerek sevenlerine güzel saatler yaşattı. 8 Ocak’ta Blue Ivy’i dünyaya getirdikten sonra çok hızlı şekilde forma giren Beyonce bunu sahne performansıyla gösterdi. Konserde pop divası zayıflamanın sırrını da paylaştı. Beyonce, “Ne kadar çok çalıştığımı bilemezsiniz. 60 pounds (27 kilograms) kaybetmem lazımdı bu yüzden koşu bandından inmedim ve sürekli marul yedim.” şeklinde konuştu.

Beyonce konser gecesini hareketli bir parça olan “End of Time” ile açtı ve sonrasında tempoyu artırarak “Crazy In Love”, ”Get Me Bodied” ve “Party” adlı şarkılarla devam etti.   

Obama ailesinin bayanları Beyonce konserinde bir hafta sonu geçirirken, Başkan Barack Obama ise aynı hafta sonu Washington, D.C dışında golf oynuyordu.  

Konser salonu dolduran Beyonce hayranları, Obama ve kızlarını coşkulu tezahüratla karşıladılar ve onların fotoğlaflarını çektiler.    

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.