Eski James Bond’a göre Grace Kelly çok politikmiş

Eski James Bond’a göre Grace Kelly çok politikmiş

Kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi James Bond olan Sir Roger Moore, anılarını yayımladı. Last Man Standing: Tales From Tinseltown başlıklı kitap, Moore’un Ava Gardner’dan Zsa Zsa Gabor’a, Bette Davis’den Joan Collins’e Hollywood’un çok sayıda ünlüsüyle olan anılarını da içeriyor.

Kitapta Moore, Grace Kelly’nin daha Prenses olmadan bile fazlaca politik biri olduğunu ve Kelly’nin konuşmalarından hiçbir şey anlamadığını anlatıyor.

Efsane Bond, Grace Kelly ile ilgili anısını şu sözlerle kaleme almış: “Bir akşam, Hollywood kuaförü Sydney Guilaroff’un evindeki davete katıldım. Grace ise tam yanımda oturuyordu. Muhabbet döndü dolaştı politikaya geldi. Bana, ‘Bilirsin; Roosvelt bizi nehrin aşağı kıyısında satmıştı’ dedi. Konuştuğu konu hakkında en ufak bir bilgim yoktu. O dakikadan sonra sohbeti kestim.”

Yıllar sonra yani Kelly’nin, Monaco’nun Grace’i olduğu dönemde Monaco’daki kraliyet çiftliğine davet edildiğinde yaşadıklarından da bahsediyor Moore: “Prense Albert, Grace’e göre oldukça utangaç bir adamdı. Bütün gün bana çiftlikteki hayvanlar hakkında bilgi verdi. Grace ondan çok farklıydı. Gözlerinde yaramaz bir kızın ifadesi ve kendine has espri anlayışı vardı.”

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.