Dünya aydınları Hizmet’i anlatıyor

Dünya aydınları Hizmet’i anlatıyor

Irmak TV’de yaklaşık 1 aydan beri yayınlanan Fikir Atlası programı, başta ABD olmak üzere Batı dünyasının önde gelen aydınlarını kısa sürelerle de olsa her akşam evlerimize getiriyor.

Her bölümü 10 dakikadan oluşan programda başta akademisyenler, bilim adamları, din adamları, siyasetçiler, medya mensupları olmak üzere farklı alanlardan konusunda uzman kişiler Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hizmet Hareketi hakkındaki düşüncelerini ifade ediyor. Hareket’in dünya çapındaki eğitim faaliyetleri, dinler arası diyalog faaliyetleri ve insanî yardım kuruluşları hakkındaki izlenimlerini dile getiriyor. Programda konuşan aydınların bir kısmı ülkemizde yaşanan son süreçle alakalı düşüncelerini de açıklıyor. Programa ABD’nin en saygın felsefe profesörlerinden Phil Clayton ve Bradley Hawkins gibi isimler konuk oluyor.

Los Angeles’ta bulunan Spectra Media adlı prodüksiyon şirketine yaptırılan programın ilk 20 bölümündeki konuşmacıların büyük çoğunluğu California eyaletindeydi. Yapımcılar, önümüzdeki bölümlerde ABD’nin diğer eyaletlerinden de konuşmacıların olacağını, ifade ediyor. Program her geçen gün daha fazla sayıda seyirci tarafından izleniyor. Gördüğü ilgi ve diğer ülkelerden gelen talep üzerine Spectra Media yetkilileri, Irmak TV ile de görüşerek programa dünyanın diğer ülkelerinden aydınları da konuk etmeyi planlıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.