Dumbledore’dan mektup var

Dumbledore’dan mektup var

Harry Potter serisinin yazarı JK Rowling, bütün hayranlarını gözyaşına boğan bir jeste imza attı.

Amerikalı Cassidy Stay’in bütün ailesi, silahlı bir saldırıda öldürülmüştü. Anne babası ve 4 kardeşi öldürülen Cassidy, Houston’da yaşanan bu saldırıdan canlı kurtuldu. Olaydan sonra bir konuşmasında Harry Potter’dan alıntı yapan Cassidy’nin sesi, Rowling’e kadar ulaştı.

Polis raporlarına göre geçtiğimiz ay Ronald Lee Haskell adlı bir adam, tüm aile fertlerinin ellerini arkadan bağlayarak, onları yüzüstü yere yatırdı. Daha sonra hepsine ateş ederek öldürdü. Cassidy kafasının arkasından yaralanmış olmasına rağmen, bu saldırıdan sağ kurtulmayı başardı.

Olaydan üç gün sonra Houston’da bir konuşma yapan Cassidy, Harry Potter serisinin 3. kitabı olan “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı”ndan bir cümle söyledi. Harry’nin akıl hocası Dumbledore’un sözlerinden alıntı yapan Cassidy, konuşmasında Dumbledore’un “Mutluluk, en karanlık anda dahi bulunabilir. Tabii insan ışığı yakmayı hatırlarsa…” sözlerine yer verdi.

Bu konuşma sonrasında “JK Rowling’in Cassidy Stay’le tanışmasını istiyoruz” başlığıyla bir Facebook sayfası açıldı ve Cassidy’nin hikayesi burada paylaşıldı. Sayfayı bir haftada 4 bin kişi beğendi, sayfa bir süre sonra viral oldu. Rowling de sayfayı görmüş olsa gerek ki, Cassidy’ye Dumbledore’un ağzından, el yazısıyla, mor mürekkep kullanarak bir mektup yazdı.

Mektubun yanında Cassidy için bir asa, Hogwarts’a kabul edildiğine dair mektup, okul için alması gerekenlerin yazıldığı liste ve içinde JK Rowling’in imzası bulunan “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı” kitabının bir kopyası bulunuyordu.

Rowling’in Cassidy’yle tanışması için sosyal medyada çağrı yapan sayfanın yöneticisi ise, olayın kendilerini çok mutlu ettiğini ancak Rowling şahsen Cassidy ile tanışana dek sayfayı açık tutacaklarını açıkladı. Şimdi herkes, merak içinde Rowling’in Cassidy’yle bir araya gelip gelmeyeceğini bekliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.