CinemaCon’dan Tom Cruise geçti

CinemaCon’dan Tom Cruise geçti

Bu yıl yapılan CinemaCon’a Paramount şirketi en ağır silahlarıyla geldi. Hiç şüphesiz bunların başında da Tom Cruise’un yer aldığı Görevimiz Tehlike 4 (Mission Impossible: Rogue Nation) vardı.

Tom Cruise’un oynadığı ajan Ethan Hunt’ın The Bone Doctor olarak bilinen işkenceci ve adamlarının elinden Rebecca Ferguson yardımıyla kaçtığı sahnenin ardından filmin daha ilk fragmanında gösterilmeye başlanan uçak sahnesine geçildi.

Cruise gösterimin ardından uçak sahnesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Kendisinin de bir akrobat pilot olduğunu ve her zaman böyle bir sahne çekme hayali kurduğunu belirten Cruise, çekimlerden önce doktorundan kendisine özel bir gözlük yapmasını da istemiş.

Sahne çekilirken rüzgardan kuşlara, uçak yakıtından basınca her şeyi düşündüğünü belirten Tom Cruise’a destek de filmin yönetmeni McQ’dan geldi.

Normalde bir aktörün böyle bir sahneyi yeşil ekranda çekmek isteyeceğini belirten McQ, Cruise’un ise filmi inandırıcı kılmak için gerçekten çekmelerini istediğini belirtti. Şimdiden çok konuşulan sahne 5000 feet yükseklikte sekiz kerede çekilmiş.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.