Céline Dion kocası için müziği bıraktı

Céline Dion kocası için müziği bıraktı

Kanadalı şarkıcı Céline Dion, resmî internet sitesinden yaptığı açıklamada müzik kariyerini süresiz olarak askıya aldığını açıkladı.

Kanser tedavisi gören eşinin yanında olmak için bütün performanslarını iptal eden 46 yaşındaki sanatçı, artık ailesine vakit ayırmak istediğini açıkladı. Son olarak Las Vegas’taki konserlerini iptal eden sanatçının sonbaharda vermeyi planladığı Asya turnesi de aynı kaderi paylaştı.

Dion internet sitesindeki açıklamasında “Benim için çok zor zamanlar, eşim bu hastalıkla boğuşurken, bir yandan yoğun konser programına uymak ve üç çocuk büyütmek mümkün değil” diyor ve ekliyor “Bütün gücümü eşimin iyileşmesine yardım ederek harcamak, tüm zamanımı ona ve çocuklarıma ayırmak istiyorum.” Sanatçı ayrıca tüm hayranlarından özür dileyerek bu zamana kadar gösterdikleri sevgi ve destek için teşekkür etti.

Şarkıcının hem eşi hem de menajeri olan Rene Angelil, geçen Aralık ayında kanser tümörü ameliyatı olmuştu. Sanatçının kendisi de bir süredir, boğaz kaslarındaki iltihaplanmadan ötürü sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.