Bill Murray: Hiç değişmedim

Bill Murray: Hiç değişmedim

Özel yaşamını büyük bir gizlilik içinde yaşayan ve menajeri olmadığı için Hollywood’un bulunması en zor oyuncularından biri olarak kabul edilen Bill Murray son filminin tanıtımı için ortaya çıktı.

Başrollerini Naomi Watts, Melisa McCarthy ve Terrance Howard gibi yıldızlarla paylaştığı St. Vincent adlı filmdeki başarılı performansı hakkında şimdiden eleştirmenlerin kendisi için, ‘ödül avcısı olacak’ yorumlarına omuz silken Murray, “Kimse alınmasın ama ödülleri virüs gibi görüyorum. Hatta bir çeşit hastalık” diyerek açıklıyor ve Lost in Translation filminden sonra Oscar’a aday gösterildiğimde, kendimi Oscar’ı alacağıma o kadar inandırmıştım ki, işte o zaman bu ödül meselesinin bir oyuncuyu ne hâllere sokabildiğini fark ettim’ şeklinde devam ediyor.

Murray ayrıca, oyuncuların artık “Oscar değeri taşımayan” filmlerde rol almaktan kaçındıklarını ve birçok oyuncu arkadaşının da altın heykelcik uğruna bocalamalar yaşadığına tanıklık ettiğini belirtiyor.

Bir Hollywood starı olarak menajerle çalışmama tercihiniyse “Ben muhtemelen onlardan daha iyi anlaşmalar yaparım, menajerler sizi oradan oraya bir paket gibi taşıyorlar” diyen oyuncu, menajerler yüzünden oyuncuların saçma sapan bir sürü senaryo okuyarak boşa zaman kaybettiklerini söyledi.

Yıllar boyunca cep telefonu kullanmayı reddeden Murray, sonunda bir cep telefonu alsa da, numarasını aralarında Oscarlı aktör George Clooney’nin de bulunduğu bir avuç insana verdiği biliniyor. Cep telefonu kullanımı ile ilgili “Oğullarımla iletişim kurabilmek için satın aldım ama çocuklarım aramalara cevap vermiyor, ama ne zaman sms atsam anında yanıtlıyorlar” dedi. Sosyal medya konusuna kafa patlatmaya dahi tenezzül etmediğini açıkayan Murray, Twitter’ı daha önce hiç kullanmadığını, e- mail atmaktan bile nefret ettiğini açıkladı.

Kendisi gibi oyuncu olan erkek kardeşi Joel Murray’nin söylediğine göre, “Bill’i ara ki bulasın, sürekli bir yerlere taşınıyor” diyor. Öyle ki, Lost in Translation filminin senaristi ve yönetmeni Soffia Coppola verdiği bir röportajda, cep telefonu olamayan ve sürekli yer değiştiren Murray için, “Bill için yazdığım senaryoyu ona ulaştırabilmem tam bir yılımı aldı.” demişti.

Ünlü olmanın nasıl bir his olduğunu, “Hep aynı adam oldum, hiç değişmedim ama ünlü olmak, çoğu zaman trafik cezalarından kurtulmak ve kapalı bir restoranı açtırmak anlamına geliyor diyebilirim.” dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.