Batman gelirken Buz Devri rekor hasılat elde etti

Batman gelirken Buz Devri rekor hasılat elde etti

Bu cuma gösterime girecek olan Batman filminden önce sinemalara gelen ve serinin 4. filmi olan Buz Devri; Kıtalar Ayrılıyor animasyonu ilk haftada rekor hasılat elde etti. Amerika genelinde geçen hafta gösterime giren Buz Devri, 46 milyon dolar hasılat elde etti.

Geçtiğimiz haftalarda yine hasılat açısından iddialı bir film olan Örümcek Adam serisi ise en fazla kazanan yapımlar arasında. ‘İnanılmaz Örümcek Adam’ filmi geçen haftanın hasılat birinciliğini Buz Devrin’e kaptırırken ilk haftasında 35 milyon dolar toplamıştı. Örümcek adam bugüne kadar hem Amerika hem de dünya genelinde gösterimlerinden elde ettiği miktar ise 521 milyon dolara ulaştı. Örümcek Adam, Amerika da ise 201 milyon dolar gişe hasıatı yapmayı başardı.

En çok kazananlar listesinde ise fazlasıyla Amerikan hayalciliğinin bir ürünü olan ‘Ted’ adlı oyuncak ayı ile Mark Wahlberg’in başrolünü oynadığı film geliyor. Ted, Amerika’da gösterime girdiği tarihten bugüne kadar 22 milyon dolardan fazla gelir elde etti.
 
Bu haftanın gelir bakımından dördüncü sırasında ise Pixar yapımının animasyon filmi olan ‘Brave’ bulunuyor. Ancak bu lisetnin bu hafta gösterime girecek olan Batman filmi ile değişeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Başrolünde son yılların en yetenekli oyuncularından biri olarak görülen Batman’in başrol oyuncusu Christoper Nolan, ‘Batman Başlıyor’ ile yine aynı serisinin devamı olan ‘Batman; Kara Şövalye’den elde ettiği başarıyı yakalayacağı tahminleri yapılyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.